SZAMOS gyermekcipők


A Szamos Kft. 1990-től foglalkozik cipőgyártással. Mára nagy tapasztalatot halmoztak fel a minőségi cipőgyártás területén. Erre bizonyíték, hogy a Josef Seibel márkanevű cipők magyarországi gyártását is végzik.


A Szamos Kölyök gyerekcipők gyártásával egy saját tervezésű, magyar márkát indítottak el, melyet a legjobb anyagokból, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően, és magas szintű technológiával gyártanak.

A gondos tervezéssel, valódi bőr felhasználásával készült cipők hozzájárulnak az egészséges láb, a helyes testtartás kialakulásához, valamint a biztonságos, természetes mozgáshoz.

A cipő vásárlásakor a szülő választásán múlhat, hogy gyermekének felnőtt korára lesznek-e lábegészségügyi és hátgerinc problémái. A megfelelő cipő viselésén kívül az egészséges lábboltozat kialakulásának másik fontos feltétele a lábfej és a talp izmainak fejlesztése. Ezért ajánlott, hogy járjon minél többet mezítláb a gyermeke, amikor nem szükséges cipőt viselni, lehetőleg természetes talajon (fű, homok, kavics).

Copyright MiniMaxi Cipő | Designed by Foxbit webdesign